/  Türkçe   /  Sergi / Atölye. GerçekliÄŸin PostKapital ArÅŸivden Algılanması

Sergi / Atölye. Gerçekliğin PostKapital Arşivden Algılanması

 

p1030656.JPG

Sergi / Atölye Serisi: “Kayıtsız / Beraber Yapalım”
Akbank Sanat BeyoÄŸlu
13 Mart , PerÅŸembe 18:30

Gerçekliğin PostKapital Arşivden Algılanması
[Halka Sunulan Teknolojiler adına Daniel G. Andújar’dan Atölye/Toplantı]

Bu disiplinlerarası atölye, kültür yöneticileri, medya çalışanları, sanatçılar, bilim adamları, akademisyenler ve aktivistler için tasarım, görsel iletişim, sanat, medya ve kültür gibi alanları ele almaktadır.

Üç gün sürecek olan bu atölye çalışı, sanal kamusal alanda tahrip edici ve katılımcı networkler üzerine odaklanacak. Bu çerçevede “açık kaynak”, “bedava yazılım” ve “Hactivism” anahtar kavramları ele alınacak.

  • Etkinlik Ücretsizdir.
  • Katilimci sayisinin sinirli olmasi nedeniyle rezervasyon yaptirilmasini rica ederiz.
    Rezervasyon günleri: Çarsamba, Persembe, Cuma, Cumartesi’dir.
    Rezervasyon ve bilgi için: Saliha Kasap Uzun
    Tel: 0212 252 35 00/123

An artist who uses irony and presentation strategies that employ new communication technologies to question the democratic and equalitarian promises of these media and criticise the desire for control lying behind their apparent transparency. Based on the confirmation that new information and communication technologies are transforming our everyday life, Daniel G. Andújar created a fiction (Technologies To The People, 1996) designed to make us increase our awareness of the reality around us and of the deception in promises of free choice that are converted, irremissibly, into new forms of control and inequality. A long-time member of i rational.org (international reference point for art on the web) and founder of Technologies To The People , he is the creator of numerous projects on the Internet such as art-net-dortmund, e-barcelona.org, e-valencia.org, e-seoul.org, e-wac.org, e-sevilla.org, Materiales de artista, etc. He has directed numerous workshops for artists and social collectives in different countries.

Post a Comment

a